Sports 

Home > Sports > Other MTB trails

Other MTB trails      

>Muga Natural Trail in MTB

 

 

Distància: 42 Km. 

Desnivell: 498 metres

Dificultat: moderada

El camí Natural de la Muga segueix el curs del riu la Muga i connecta diferents Espais Naturals de Girona, com l'Espai d'Interès Natural (EIN) de l'Alta Garrotxa, l'EIN de les Salines, l'EIN dels Penya-segats de la Muga i El Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà. Al seu pas es van descobrint diferents hàbitats associats al riu, des del Bosc de Ribera fins les planes fluvials, unint d'aquesta manera els Pirineus amb el Mar Mediterrani.

Al llarg d'aproximadament 40 quilòmetres, el Camí Natural passa pels termes dels municipis de Sant Llorenç de la Muga, Terrades, Boadella i les Escaules, Pont de Molins, Cabanes, Peralada i Castelló d'Empúries-Empuriabrava. A través d'una ruta que permet practicar activitats com la pesca, el cicloturisme, el senderisme, ja que pot realitzar-se a peu, bicicleta o amb cavall.

Tríptic

Més informació


 

 

 

Comments

Comments (1 - 2 of 5)

 • 1 | Consorci Salines Bassegoda Date 03/12/2012, Time 16:22h

  Gràcies Sandrine per el teu comentari. Informarem al Consell Comarcal, que és qui gestiona la senyalització del Camí Natural de la Muga d'aquesta problemàtica. Salutacions!

 • 2 | Sandrine Date 03/12/2012, Time 09:57h

  Vam fer la ruta ahir 02/12/12 i ens va agradar força. L'únic problema és que entre les Escaules i Boadella, la ruta passa per una propietat privada i els amos n'han tallat l'accès amb una barrera. Nosaltres vam intentar passar igualment ja que els cartells i el track indicaven clarament que s'havia de passar per aquí i ens va rebre la propietaria. De manera molt amable, ens va explicar que la ruta passava a ras de casa seva i que cap administració l'havia informat ni demanat permis per fer una ruta que passés per allà. Ens va enseñar també per on passava la ruta de BTT i és veritat que passa al mig del seu pati i que viola clarament la seva privacitat. Com que va estar fora d'Espanya uns anys, no s'en va enterrar fins que hi va tornar fa uns mesos i ara ha posat una denuncia. Doncs, avisem que no es pot saltar la barrera i que lo millor és fer la volta a la propietat passant per la carretera fins a Boadella i tornar a enganxar la ruta normal fins a St Llorenç.

Send your comments from here.

 •  

 • I have read and understood the privacy clause of the Legal Notice of this website
 • I will be receive information about special offers, promotions and upcoming events from Salinas Bassegoda

* Camps obligatoris
** El Consorci Salines Bassegoda es reserva el dret d'esborrar o modificar
  aquells missatges ofensius o despectius.

 •   View in Google Earth*
 •   Exportar amb GPX **

 •  
 • * If you do not have Google Earth you can downloadhere

   

  ** If your browser does not accept program or the standard GPX (GPS Exchange Format) try to convert it to formats compatible with the programGPSBabel
Muga Natural Trail in MTB Expand the image

 

  Muga Natural Trail in MTB Muga Natural Trail in MTB
 

 
User: Password: